Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Roosendaal

BBQ bestellen Roosendaal

Lunch bestellen Roosendaal

Brunch bestellen Roosendaal

Stamppot bestellen Roosendaal

Gourmetten bestellen Roosendaal

Hapjes bestellen Roosendaal

High Tea bestellen Roosendaal

Tapas bestellen Roosendaal

Italiaans bestellen Roosendaal

Grieks bestellen Roosendaal

Desserts bestellen Roosendaal

Walking dinner Roosendaal

Food truck Roosendaal

Snackwagen Roosendaal

Borrel bestellen Roosendaal

Live Cooking Roosendaal

In Roosendaal, waar gastronomie in volle glorie is

brengen wij u op een culinaire ontdekkingsreis door onze menu’s. Of u nu een feestelijke bedrijfsbijeenkomst plant of gewoon thuis wilt genieten, onze menu’s zullen de smaakpapillen in extase brengen.

Lanceer uw smaakvolle ontdekkingsreis met een verleidelijke keuze aan buffetmaaltijden, met een wereldse samensmelting van smaken op uw bord. Of kies voor de onweerstaanbare geuren van een authentieke BBQ-ervaring, die uw smaakpapillen laten swingen van genot.

Onze lunches voelen als een warme omhelzing op een hectische dag, terwijl onze brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen, variërend van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Op zoek naar een dosis comfortfood?

Onze Stamppotten zijn een ode aan de Nederlandse traditie, terwijl Gourmetten is een sociale aangelegenheid waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok kan ontketenen.

Voor heerlijke lichte hapjes kunt u terecht bij onze smaakvolle Hapjes, perfect voor gezellige bijeenkomsten. Of trakteer uzelf op een chique High Tea, met een assortiment thee, gebakjes en sandwiches die de zintuigen verwennen.

Bij het vallen van de avond, nemen we u mee op een wereldreis met een scala aan opties, van Italiaanse en Griekse specialiteiten, en van verrukkelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een bijzondere eetervaring, probeer dan ons Walking Dinner, Food Truck of Live Cooking-aanbod.

Al met al, in Roosendaal is er voor elke smaak iets lekkers te vinden. Laten we samen genieten van de diverse smaken die deze schitterende stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.