Lunch bestellen Roosendaal centrum

Ook wanneer je woont in het centrum van Roosendaal, ben je bij ons aan het goede adres voor een uitstekende lunch. Wij zijn een cateraar in Roosendaal met jarenlange ervaring, het cateren zit bij ons in ons DNA. Wij maken je lunch met oprechte liefde en zorg, en met de beste ingrediënten. Wij verzorgen catering in heel Roosendaal, en zorgen ervoor dat je bestelling op precies het moment dat jou uitkomt, vers voor je wordt bezorgd.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestellen van de lunch!

Met de komst van het internet, is het bestellen van catering nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je gaat naar onze website cateringin-roosendaal.nl, je klikt vervolgens op de button “Lunch bestellen Roosendaal centrum”, je kunt dan kiezen wat je wilt bestellen, je rekent het bedrag af, en je bent klaar, het is niet makkelijker dan dit.

Offerte aanvragen

Wanneer je nog vragen, of speciale wensen hebt, kun je alvorens te bestellen, eerst een offerte aanvragen.
Klik hiervoor op de button “Vraag een offerte aan”. Er verschijnt dan vervolgens een formulier wat je dient in te vullen. Vermeld je naam, adres, telefoonnummer en email adres. En, niet geheel onbelangrijk, vul de datum in wanneer je de bestelling wilt ontvangen, en voor hoeveel personen je catering wilt bestellen. Je kunt ook je wensen kenbaar maken op het formulier, misschien krijg je gasten met bijzondere voedingsbehoeften, of mensen die vegetarisch willen eten, of mensen die bijvoorbeeld alleen glutenvrije maaltijden nodig hebben. Wees zo specifiek mogelijk, dan kunnen wij de offerte zo goed mogelijk op maat maken voor je.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Welke lunches zijn er?

Op het gebied van lunches is echt veel mogelijk, we hebben een zeer breed assortiment voor elk wat wils. Je kunt het lekker eenvoudig houden, met bijvoorbeeld een variatie aan broodjes, met een mix van verschillende soorten beleg bestaande uit een combinatie van vleesbeleg en kaassoorten. Je kunt kiezen voor lunchpakketjes met voor elke gast een paar broodjes, met bijvoorbeeld smakelijke visopties, of gerechten bereid volgens Halal-richtlijnen. Je kunt ook gaan voor een luxe lunch, zoals verrukkelijke wrapvariaties. Ook is het mogelijk om te gaan voor schalen met diverse broodjes. Deze schalen bieden broodjes met allerlei soorten beleg en zijn in diverse formaten en varianten beschikbaar.

Voor een bruiloft of een ander groot feest, zou je kunnen gaan voor een uitgebreid buffet. Dit is een geliefde optie die echt in de smaak valt. Zo’n buffet bestaat dan uit een fraai gepresenteerde tafel met diverse gerechten. De gasten kunnen dan, met hun bord en bestek in handen, langs deze tafel lopen en zelf uitzoeken wat men wil eten en drinken. Wel zo makkelijk, zo heb je echt de vrije keuze.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Overige mogelijkheden?

We verzorgen uiteraard niet alleen lunches, maar ook nog een boel andere gerechten en snacks;
Je kunt bij ons behalve voor heerlijke lunches ook terecht voor onder andere een heerlijke High Tea-ervaring ervaren, genieten van een uitgebreid buffet, een lekker complete BBQ met smakelijke vleesopties, versgebakken stokbrood, heerlijke kruidenboter, of een brunch, voor wanneer het te laat is voor een lunch, en te vroeg voor een diner. Of bestel een ruim assortiment aan hapjes, hartig of zoet. Voor een compleet overzicht klik op de button “Ontdek ons aanbod” op onze website, cateringin-roosendaal.nl.

Tot slot

Ik hoop je snel als een klant van ons te mogen begroeten, je zult er geen spijt van krijgen, we zijn niet voor niets een toonaangevende cateringdienst in Roosendaal!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.