Borrel bestellen Roosendaal

Als expert in de catering sector, weet ik dat een borrel altijd een vrolijke gelegenheid is. Of het nu gaat om een speciale gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of wat voor gelegenheid dan ook. Voor diegene die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Roosendaal

Wilt u tijdens uw borrel in Roosendaal alles zelf organiseren? Dat betekent dat u boodschappen moet halen en zelf de hapjes bereiden, bijvoorbeeld. Maar dat is een flinke taak, dus waarom zou u het niet wat eenvoudiger aanpakken? Hoe dan? Door gebruik te maken van onze website, waar een grote verscheidenheid aan cateraars zijn aangesloten. Elke cateraar heeft zijn eigen specialiteiten. Borrel catering is slechts een van de vele opties. U kunt volledig zelf bepalen hoe u de borrel wilt aankleden. Dit varieert van een simpele borrel tot een volledig verzorgde borrel. Dit alles kan op een locatie naar uw keuze. Als u bijvoorbeeld een bedrijfsborrel wilt organiseren in uw eigen kantoorruimte, dan zal de cateraar alles op de door u gekozen locatie bezorgen. Vanzelfsprekend, is het ook mogelijk om de catering bij u thuis te laten bezorgen.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Roosendaal

Een borrel is niet compleet zonder heerlijke hapjes. Onze cateraar kan de hapjes voor u in orde maken. Bekijk gerust het ruime assortiment aan hapjes op onze website en een keuze maken. Als u prijsinformatie wilt voordat u uw bestelling plaatst, dan staat het u vrij om een offerteaanvraag in te dienen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor degenen die iets extra’s willen dan een gewone borrel met standaardhapjes, zijn er diverse interessante opties. Een leuke toevoeging aan uw borrel kan zijn om een food truck in Roosendaal te boeken. Dit voegt een extra dosis gezelligheid toe aan uw borrel. De food truck is voorzien van een complete horeca keuken waarin heerlijke gerechten worden bereid. U kunt kiezen uit gerechten vanuit diverse internationale keukens. Denk aan een food truck met heerlijke Aziatische lekkernijen, of een food truck met een uitgebreid Caribisch menu. Pizza’s en hamburgers behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Een andere optie is om een BBQ in Roosendaal te organiseren. In Roosendaal vindt u een ruime variëteit aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Roosendaal nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Roosendaal bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Roosendaal een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Roosendaal. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Roosendaal is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Roosendaal leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Bij ons op de website bent u niet alleen voor borrels aan het juiste adres. Het eten is een cruciaal aspect bij de beoordeling van feesten en partijen. Een buffet is vaak een geliefde keuze vanwege de variatie aan gerechten en de opties voor iedereen. Voor elk type evenement is het bestellen van een buffet in Roosendaal een slimme keuze.

Als u een opstelling in gedachten heeft waar gasten de hele avond van kleine gerechten aan tafel kunnen genieten, dan is gourmetten in Roosendaal een passende keuze|dan is gourmetten in Roosendaal een geschikte optie|dan past gourmetten in Roosendaal goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Roosendaal een uitstekende keuze}. Onze cateringpartner heeft een breed scala aan gourmetschotels beschikbaar. Ook voor de lunch in Roosendaal kunt u op de catering vertrouwen. Misschien heeft u plannen voor een gezellige lunch met familie en vrienden. Bekijk op onze website de beschikbare mogelijkheden.

Als u op zoek bent naar een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Een leuke optie is om een High Tea te plannen. Een High Tea biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van diverse zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar ook op een locatie van uw keuze, plaatsvinden. Als u meer van zoetigheid houdt, kan de cateraar ook desserts in Roosendaal leveren. Denk eens aan het organiseren van een dessertfeest? Dit is een trend die steeds populairder wordt. In plaats van de gewone hartige snacks zijn er alleen maar heerlijke zoete taarten en nagerechten beschikbaar. Lekker!

Kwaliteitsgarantie

Wat u ook via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en toewijding bereid. Verder worden voldoen alle gerechten aan zeer strenge hygiënische richtlijnen. Hygiëne is voor ons van groot belang en staan achter de cateraars die met ons samenwerken.

Hoe werkt het?

Op onze website kunt u eenvoudig uw keuze maken voor de gewenste catering. U kunt ervoor kiezen om deze onmiddellijk te bestellen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal daarna contact met u opnemen om uw bestelling en uw voorkeuren te inventariseren. Op de dag van het feest, het event of de party worden de gerechten afgeleverd op de locatie die u heeft aangegeven.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.