High Tea bestellen Roosendaal

De High Tea kennen we heden ten dage als een soort theekransje, een gezellige samenkomst met familie of vrienden waarbij men lekkere hapjes kan eten, zowel zoet als hartig, met daarbij een lekkere kop thee. Meestal vindt een High Tea plaats in de loop van de middag.
Hoewel de High Tea nu een gezellig en lekker uitje is, was dat vroeger anders. Arbeiders in Engeland aten eind van de middag direct na werktijd vlees of vis en dronken daarbij thee. Ze aten aan hoge tafels, vandaar de naam High Tea. Echter de High Tea van tegenwoordig heeft daar niets meer mee gemeen.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

High Tea bestellen in Roosendaal

Wilt u in Roosendaal op locatie genieten van een gezellige High Tea Roosendaal met een uitgebreide selectie van diverse theesoorten en overheerlijke zoete en hartige lekkernijen? Dan bent u bij de Roosendaalse catering aan het juiste adres. Op onze website kunt u rustig het aanbod bekijken en uw keuze maken. Zodra u heeft besloten wat u wilt bestellen, kunt u direct uw bestelling plaatsen. Maar u kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen. Een van onze lokale cateraars in Roosendaal neemt dan contact met u op om een offerte op te stellen of om uw bestelling te bespreken. Op de dag van de High Tea wordt uw bestelling op de door u gekozen locatie afgeleverd.
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Niet alleen High Tea

Naast onze High Tea bieden wij diverse andere opties. Denk bijvoorbeeld aan:

• Overweeg een Roosendaalse buffet catering voor uw evenement of feest. Een buffet is vaak de ideale keuze als u uw gasten diverse culinaire opties wilt bieden, zodat er voor elk wat wils is, inclusief vegetarische gerechten.

• Geniet van een BBQ in Roosendaal. Velen kunnen geen genoeg krijgen van een smakelijke barbecue. Een sappig stuk vlees of verse vis met knapperige groenten en heerlijke sauzen, wie kan dat weerstaan? Bij ons kunt u genieten van hoogwaardige BBQ-schotels met kwaliteitsvlees en vis, vergezeld van knapperig stokbrood en smaakvolle kruidenboter, plus een verrukkelijke pastasalade. Natuurlijk bieden we ook vegetarische BBQ-opties aan.

• Voor degenen die geen fan zijn van grote stukken vlees en hun gasten iets anders willen voorschotelen, is gourmetten in Roosendaal een fantastische optie. Met kleinere porties vlees of vis kunt u genieten van diverse smaken zonder snel verzadigd te raken. Bij ons kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment gourmetschotels.

• Bent u op zoek naar een buitengewone ervaring voor uw feest, partij of evenement? Denk er dan eens aan om een food truck op locatie te laten komen. Dit concept is overgewaaid uit Amerika, maar wie bijvoorbeeld Curaçao heeft bezocht, is er ook bekend mee. Daar zijn de food trucks, lokaal bekend als ’truk’i pan’, een alomtegenwoordig fenomeen.

Deze keukens op wielen bieden een scala aan heerlijke gerechten en kunnen op vrijwel elke locatie worden opgesteld. Dus, ongeacht waar u van plan bent iets te organiseren, de food truck kan ter plaatse verschijnen.

• Naast de eerder genoemde cateringdiensten, die vooral gericht zijn op feesten en evenementen, staan we ook tot uw dienst voor lunches in Roosendaal. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige lunch of als u een klant op uw locatie wilt verwelkomen met een uitgebreide lunch, wij staan voor u klaar. U moet immers een goede indruk maken, en daar zetten wij ons graag voor in.

• Denkt u eraan om een borrel in Roosendaal te organiseren voor vrienden, familie of collega’s? Overweeg dan om de lokale cateraar in te schakelen. Naast een verscheidenheid aan drankjes biedt de cateraar heerlijke hapjes aan, waarvoor u zeker complimenten zult ontvangen, want wij zorgen goed voor uw gasten.

• Om uw BBQ, gourmetmaaltijd of uitgebreide lunch perfect af te sluiten, mag een verrukkelijk dessert niet ontbreken. Neem een kijkje op onze website om een indruk te krijgen van de heerlijke desserts die lokale cateringbedrijven in Roosendaal aanbieden.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Advies en offerte

Het kan soms lastig zijn om een keuze te maken uit het uitgebreide aanbod van verrukkelijke gerechten, hapjes en desserts. U kunt altijd om advies vragen. Zoals eerder aangegeven, kunt u ook een offerte aanvragen voordat u een beslissing neemt.

Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om de gasten op uw feest of event lekker te verwennen met gerechten die allereerst erg lekker zijn, maar die daarnaast ook oogstrelend worden gepresenteerd of geserveerd.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.