Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Roosendaal

Bedrijfsfeest Roosendaal

Bruiloft Roosendaal

Buurtfeest Roosendaal

Bedrijfsuitje Roosendaal

Babyshower Roosendaal

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Roosendaal

Personeelsfeest Roosendaal

Housewarming Roosendaal

Festival Roosendaal

Bedrijfsopening Roosendaal

Receptie Roosendaal

Straatfeest Roosendaal

Burendag Roosendaal

Partyservice Roosendaal

Evenement Roosendaal

Trouwfeest Roosendaal

Uitvaart Roosendaal

Familiedag Roosendaal

Zomersluiting Roosendaal

Traiteur Roosendaal

In Roosendaal weten we hoe we van elk moment een smaakvol avontuur kunnen maken.

Onze partyservice staat klaar om u te helpen bij het creëren van onvergetelijke, smaakvolle herinneringen, wat de gelegenheid ook mag zijn.

Of het nu op kantoor, bij een verjaardag, een bedrijfsfeest, een bruiloft of een buurtfeest in de straten van Roosendaal is, onze partyservice is er om u te ondersteunen.

Op het werk, of het nu gaat om een belangrijke vergadering, een bedrijfsjubileum of gewoon een alledaagse lunch, onze partyservice brengt heerlijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks naar je kantoor. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, wij garanderen dat uw team wordt verwend met heerlijke gerechten en drankjes.

Een bruiloft markeert de viering van liefde en leven, en wij zorgen ervoor dat uw bruiloftsgasten worden verwend met heerlijke gerechten en drankjes. Buurtfeesten verenigen de buurtbewoners, en wij maken van het buurtfeest een smaakvolle ervaring, of het nu in het park is met barbecueën of in de straten van Roosendaal met foodtrucks.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een verscheidenheid aan avontuurlijke activiteiten gecombineerd met smakelijke gerechten, waaronder opties zoals een speurtocht gevolgd door een diner of een kookworkshop gevolgd door een feestelijke borrel. Voor babyshowers trakteren we de aanstaande moeder en haar gasten op verrukkelijke taarten, hapjes en drankjes.

Onze foodtrucks bieden onderweg een snelle en smaakvolle hap, variërend van sappige hamburgers tot exotisch streetfood. Vrijgezellenfeesten kunnen op stijlvolle en smaakvolle wijze gevierd worden, of het nu gaat om een chique diner, een avondje uit of een eigenzinnige themaparty.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings krijgen een bijzonder tintje dankzij onze catering

of het nu gaat om hapjes voor de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Bedrijfsopeningen vragen om een feestelijke start, en onze partyservice kan zorgen voor een indrukwekkend evenement met heerlijke hapjes en drankjes. Recepties, zowel zakelijke als sociale recepties worden opgeluisterd met diverse hapjes en drankjes om uw gasten te verwennen.

Onze BBQ– en partyserviceopties toveren straatfeesten om tot ware culinaire spektakels, waar de straten gevuld zijn met poffertjes en gourmetburgers. Burendagen worden opgeluisterd met heerlijke gerechten en een sfeer van gezelligheid.

Onze partyservice is er voor elk type evenement, groot of klein. Van het plannen en bereiden van het menu tot de service op locatie, wij zorgen ervoor dat u zich nergens druk over hoeft te maken, zodat u volop kunt genieten.

Onze ervaring en expertise staan ter beschikking van evenementen, of het nu gaat om een congres, beurs, modeshow of cultureel festival, om alle gasten te verwennen.

Trouwfeesten zijn een van de belangrijkste dagen in het leven, en we zijn er om ervoor te zorgen dat het een culinair meesterwerk wordt. Van elegante diners tot ongedwongen buffetten, we zorgen ervoor dat uw trouwdag onvergetelijk wordt.

En tot slot, laten we niet vergeten dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meest aangrijpende. Uitvaarten krijgen bij ons een respectvolle en zorgzame benadering, en onze partyservice biedt ondersteuning bij het verzorgen van de catering, zodat u zich kunt concentreren op het delen van herinneringen.

Familiedagen en zomersluitingen krijgen een speciaal tintje dankzij onze culinaire lekkernijen, en we zorgen ervoor dat degenen die u dierbaar zijn, genieten van heerlijke maaltijden en traktaties.

Ter afsluiting, ongeacht de gelegenheid, de locatie of het tijdstip in Roosendaal, is onze partyservice er om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de smaken van de stad en de hartverwarmende momenten van samenzijn, terwijl wij de culinaire magie verzorgen. Roosendaal, waar elk moment een smaakvol avontuur wordt!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.