Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Roosendaal

Bedrijfsfeest Roosendaal

Bruiloft Roosendaal

Buurtfeest Roosendaal

Bedrijfsuitje Roosendaal

Babyshower Roosendaal

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Roosendaal

Personeelsfeest Roosendaal

Housewarming Roosendaal

Festival Roosendaal

Bedrijfsopening Roosendaal

Receptie Roosendaal

Straatfeest Roosendaal

Burendag Roosendaal

Partyservice Roosendaal

Evenement Roosendaal

Trouwfeest Roosendaal

Uitvaart Roosendaal

Familiedag Roosendaal

Zomersluiting Roosendaal

Traiteur Roosendaal

In Roosendaal weten we hoe we van elke gelegenheid een smaakvol avontuur kunnen maken.

Onze partyservice is gereed om u te assisteren bij het creëren van gedenkwaardige, smaakvolle ervaringen, wat de gelegenheid ook mag zijn.

Ongeacht waar u zich bevindt, of het nu op kantoor is, bij een verjaardag, een bedrijfsfeest, een bruiloft of een buurtfeest in de straten van Roosendaal, onze partyservice is er om u te ondersteunen.

Op het werk, of het nu gaat om een belangrijke vergadering, een bedrijfsjubileum of gewoon een alledaagse lunch, onze partyservice brengt heerlijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks naar je kantoor. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, wij garanderen dat uw team wordt verwend met heerlijke gerechten en drankjes.

Een huwelijk is een viering van liefde en het leven zelf, en wij garanderen dat uw gasten tijdens de bruiloft worden getrakteerd op smakelijke maaltijden en drankjes. Buurtfeesten smeden banden binnen de buurt, en wij maken van het buurtfeest een culinair hoogtepunt, of het nu gaat om een barbecue in het park of met foodtrucks in de straten van Roosendaal.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een scala aan avontuurlijke activiteiten en heerlijk eten, waaronder opties zoals een speurtocht gevolgd door een diner of een culinaire workshop gevolgd door een feestelijke borrel. Voor babyshowers verwennen we de aanstaande moeder en haar gasten met heerlijke taarten, hapjes en drankjes.

Onze foodtrucks staan klaar om u onderweg te voorzien van snelle en smakelijke lekkernijen. Vrijgezellenfeesten kunnen worden gevierd met stijl en smaak, ongeacht of u kiest voor een elegant diner, een avondje uit of een origineel themafeest.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings krijgen een bijzonder tintje dankzij onze catering

ongeacht of het om hapjes gaat voor de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Bedrijfsopeningen verdienen een feestelijke opening, en onze partyservice kan een indrukwekkend evenement creëren met smakelijke hapjes en drankjes. Recepties, zowel zakelijke als sociale recepties worden opgeluisterd met diverse hapjes en drankjes om uw gasten te verwennen.

Straatfeesten worden culinaire spektakels met onze BBQ en partyservice mogelijkheden, waar poffertjes en gourmetburgers de straten vullen. Burendagen worden opgeluisterd met heerlijke gerechten en een sfeer van gezelligheid.

Onze partyservice is er voor elk type evenement, groot of klein. Van het samenstellen en bereiden van het menu tot het verlenen van service op de locatie, wij nemen alle stress uit handen, zodat u kunt genieten.

Onze ervaring en expertise staan ter beschikking van evenementen, of het nu gaat om een congres, beurs, modeshow of cultureel festival, om alle gasten te verwennen.

Huwelijksfeesten behoren tot de meest gedenkwaardige dagen in het leven, en we zijn er om te garanderen dat uw trouwdag een culinair meesterwerk wordt. Van uitgebreide diners tot ontspannen buffetten, wij garanderen dat uw huwelijksdag onvergetelijk wordt.

Laten we de lijst completeren door te benadrukken dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meest ontroerende. Uitvaarten worden met grote zorg en respect benaderd, en onze partyservice biedt ondersteuning bij het verzorgen van de catering, zodat u zich kunt concentreren op het delen van herinneringen.

Familiedagen en zomersluitingen krijgen een speciaal tintje dankzij onze culinaire lekkernijen, en we zorgen ervoor dat uw dierbaren genieten van smakelijke maaltijden en verrassende traktaties.

Tot besluit, ongeacht de gelegenheid, locatie of timing in Roosendaal, staan wij klaar om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de smaken van de stad en de hartverwarmende momenten van samenzijn, terwijl wij de culinaire magie verzorgen. Roosendaal, waar elk moment een smaakvol avontuur wordt!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.