Koningsdag Roosendaal


De dag van de koning is een van de meest populaire feesten van het jaar in Roosendaal, er komen dan ook op af, de stad barst van de drukte. Wanneer je besluit om Koningsdag eens lekker thuis te vieren, terwijl je geniet van, kan Catering in Roosendaal je helpen om voor deze heugelijke dag iets lekkers op tafel te zetten. Dit kan echt van alles zijn, het maakt niet uit of het een ontbijt is, een middagdiner of diner, of simpelweg schalen met heerlijke hapjes en snacks, alles is mogelijk.

Je hebt de mogelijkheid om gerechten naar eigen wens te personaliseren. Het aanbod dat we hebben is lekker uitgebreid, en bevat gerechten uit alle windstreken, we schrikken nergens van terug. Wij maken het met liefde, en kunde, voor je klaar, en leveren het voedsel en de drank, op de afgesproken datum en tijdstip. We leveren in heel Roosendaal.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe gaat het aanvragen van een offerte, en het bestellen in zijn werk?


Indien je graag een prijsopgave wilt ontvangen, kun je dit op deze site doen. Klik op de knop met de tekst “Vraag een offerte aan” en vul het aanvraagformulier in dat verschijnt. Probeer op dit formulier volledige details te verstrekken, hoe meer informatie je met ons deelt, hoe meer wij je een nauwkeurige prijsopgave op maat kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er specifieke verzoeken zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, specifieke dieetwensen.

Zodra je de offerte hebt ontvangen, en je tevreden bent met de offerte, kun je overgaan tot de bestelling, ook dit kun je op onze website regelen. Kies de gewenste opties, maak in slechts enkele minuten een account aan (dit kost niet meer dan 3 minuten), en verricht als laatste stap, de geldovermaking, en klaar ben je, het gemakt dient de mens! De betaling geschiedt via het Ideal systeem.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in ons assortiment voor Koningsdag Roosendaal?


Wat we te bieden hebben is lekker uitgebreid, er is voor ieder wat wils, we bieden gerechten aan van over de hele wereld. Om je alvast een beetje een idee te geven, wil ik graag enkele mogelijkheden met je delen, maar voor een volledig overzicht van ons aanbod, verwijs ik je graag naar de pagina “menukaart” op deze website.

Hapjes bestellen Roosendaal
Buffet bestellen Roosendaal
High Tea bestellen Roosendaal
Tapas bestellen Roosendaal
Lunch bestellen Roosendaal
Gourmetten bestellen Roosendaal
Borrel bestellen Roosendaal
Italiaans bestellen Roosendaal
Grieks bestellen Roosendaal

Zoals je kunt zien, we hebben echt een breed scala aan opties, om elk feest tot een weergaloos succes te maken. Ook voor Koningsdag is er van alles mogelijk. We hebben voor deze dag lekker veel verschillende soorten bieren, evenals een scala aan cocktails. En natuurlijk ook Champagne. Er moet toch getoast kunnen worden!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Koningsdag Roosendaal: Tot slot


Ongeacht of je Koningsdag viert met je vriendenclub, in de huiselijke sfeer, met onze expertise maken we er een geweldig feest van, waarbij voor iedereen iets te genieten valt. Laat ons weten wat je wensen zijn, en we regelen alles voor je. We wensen je een fantastische Koningsdag toe, met stralend weer! Geniet er volop van!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.